Ø-Bro 13 - 15 år
from 700.00
Periode:
Quantity:
Tilmeld dig Ø-BRO PARKOUR 13-15 her!

Parkour-hold på Østerbro 

Parkour er en fysisk træningsform, der tager udgangspunkt i fysisk behændighed og mentalt overskud.

I træningen udvikler vi koordinationsevne, mobilitet, balance og styrke - det kommer til udtryk ved kraftfulde velkoordinerede bevægelser. Ud over de fysiske kvaliteter arbejder vi med mentale redskaber, så vi udvikler os til stærke kreative individer. Frem for alt handler træningen dog om bevægelsesglæde, fællesskab og gode oplevelser med at være aktiv i byens rum.

Både begyndere og øvede kan være med, men det er vigtig at bemærke at vi ALTID træner udenfor. Derfor holder vi øje med vejrudsigten og tager tøj med derefter. Indholdet og pædagogikken er baseret på 9 års erfaring med undervisning af børn og unge i alt slags vejr og vi tilrettelægger efter forholdene og garanterer god sikker læring i alle forhold.

 

       holdet 10-12år er udsolgt


Datoer

August, Sept og Okt.
Start: 14aug.
Minus: 16.okt (efterårsferie
Sidste træning: 30. Okt

Træner

Thomas Amled - thomas@streetmovement.dk - Tlf: +45 26 21 80 17

TIdspunkt

10-12år:
 Man. kl 15.30 - 16.45 UDSOLGT
13-15år: Man kl 17.00 - 18.30

Lokation

Gunnar nu Hansens Plads 7
2100 Østerbro

Aldersgrænse

Henholdsvis 10 - 12 år + 13 - 15år

Mødested

På fortovet ved Idrætshuset - MEN hvis du er forsinket kan gruppen findes de første 10 min på boldbanerne på den anden side af vejen efter hundelufter-gården.

Pris

Aug, sept og okt
10-12år: 810kr
13-15år: 990kr


Hvis kendt længerevarende fravær kan vi give rabat - skriv til martin@streetmovement

Se købsbetingelser nederst på siden.

Kort

 

Parkourtøj

Parkour kan trænes i det meste tøj, der tillader god bevægelig og passer til forholdende. Vi tilbyder dog salg af særlig velegnet parkourtøj i voksen- og børnestørrelser


Købsbetingelser

Alle tilmeldinger er bindende og kan ikke refunderes indenfor 7 dage før første træning i den givne periode.

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti - hvis du ikke er tilfreds skal du sende os en email på events@streetmovement.dk, der forklarer og så refunderer vi det fulde beløb.

Hvis en træning må aflyses sender vi straks en email og hvis muligt også sms notifikation og det tilsvarende beløb refunderes.

 

Purchase policy

All sign-ups are final and non refundable 7 days before the first class of the give period. 

We offer a satisfaction guarantee - If you're not satisfied with the coaching send us an e-mail telling us why and we will make sure that you get the full amount refunded!

In case a class is canceled an e-mail, and if possible also sms, notification will be sent out and the full amount will be refunded.