parkour for unge i efterårsferien 2017

English: Foreign participants are welcome! Please email us at events@streetmovement.dk.

Efterårets top-parkour arrangement med Street Movement i Kbh hvis du er mellem 13-17 år gammel.
Udgangspunktet er at komme ud i byens liv og bruge alt det vi har lært ude på spots, som man muligvis ikke så ofte kommer til med sin daglige træning. Det foregår man-fre i efterårsferien hvor vi tager rundt på Københavns bedste spots og træner parkour, med det klare formål at have det sjovt og blive dygtigere.


Programmet

Hver dag mødes vi på et nyt spot, som aftales fra dag til dag. Det annonceres også til deltagerne på mail og via. facebook-gruppe. Deltagerne modtager spændende og sikker undervisning fra professionelle instruktører fra Street Movement. Vi har også enkelte frie jams hvor vi træner sammen og lærer af hinanden - begge er vigtige elementer. Der er indlagt små pauser til vand, frugt og snacks, som I selv medbringer. Træningen vil hovedsageligt foregå udendørs.

Alle niveauer er velkomne på campen, fra nybegynder til øvet!


Tid og sted

16 - 20. oktober alle dage kl 10.00 til 13.00

Nyt spot hver dag (- alle i København), vi giver besked løbende og sender også ud via mail og en facebookgruppe, der oprettes til Campens medlemmer.

Pris

Pris 750kr 

Prisen inkluderer alle aktiviteter. Øvrige betingelser findes nederst på siden. Hvis man ikke kan deltage alle dage kan vi snakke om reduceret pris. Spørgsmål er desuden meget velkomne på: events@streetmovement.dk.
 

Coach

Thomas Amled // thomas@streetmovement.dk
+ gæster fra Street Movement Crewet.

Efterårs camp 2017
750.00
Quantity:
Tilmeld dig Campen

Det fulde beløb refunderes frem til og med d. 5/10, 2017.

Fra d. 6/10 frem til d. 13/10 2017 er det muligt at få refunderet 50% af beløbet. Derefter kan betalingen ikke refunderes.

Videresalg af billet til 3. part er muligt, såfremt Street Movement har modtaget en mail på events@streetmovement.dk, med information om salget. Ved videresalg tillægges et administrationsgebyr på DKK 50,-