Parkour hold på Nørrebro i København
for 10-12-årige & 13-15-årige

OBS! Nyt mødested! Den sorte plads

Parkour er en fysisk træningsform, der tager udgangspunkt i fysisk behændighed og mentalt overskud.

I træningen udvikler vi koordinationsevne, mobilitet, balance og styrke - det kommer til udtryk ved kraftfulde velkoordinerede bevægelser. Ud over de fysiske kvaliteter arbejder vi med mentale redskaber, så vi udvikler os til stærke kreative individer. Frem for alt handler træningen dog om bevægelsesglæde, fællesskab og gode oplevelser med at være aktiv i byens rum.

Parkour træning børn - øvede og begyndere

Både begyndere og øvede kan være med, men det er vigtig at bemærke at holdet ALTID træner udenfor. Derfor holder vi øje med vejrudsigten og tager regntøj med hvis det drypper. Indholdet og pædagogikken er baseret på 9 års erfaring med undervisning af børn og unge i alt slags vejr og vi tilrettelægger efter forholdene og garanterer god sikker læring i alle forhold.

Underviseren er meget erfaren og kan differentiere undervisning, så alle, uanset niveau, bliver udfordret tilpas.

Der tilmeldes og betales for tre måneder af gangen. Vi har en en tilfredshedsgaranti - mere om den og vores købsvilkår i bunden af siden. Umiddelbart herunder findes alle de faktuelle informationer og derudover modtager vi gerne spørgsmål på martin@streetmovement.dk


Datoer

August-Oktober
Start: uge 33
Sidste træning: uge 41


TIdspunkt

Tirsdage kl 16.00 - 17.30 (1t 30min pr. gang)


Aldergrænse

10 - 12 år + 13 - 15 år - grupperne træner sammen men eleverne modtager målrettet træning.


Pris

DKK 750,-
Prisen er for 9 uger med 9 træninger.
Hvis kendt længerevarende fravær kan vi give rabat - skriv til
martin@streetmovement


Trænere

Thomas Amled
+45 26 21 80 17 | Thomas@streetmovement.dk

Spørgsmål angående tilmelding og andet der ikke direkte vedrører underviseren bedes rettes mod administrationen på mail@streetmovement.dk

Mødested

Den Sorte Plads, 2200 Nørrebro, ved bakken
- Her er vi altid de første 10 minutter, derefter går vi til dagens spot.

Nørrebro Parkour Kids 10-12 år & 13-15 år
from 670.00
Periode:
Quantity:
Tilmeld dig Nørrebro Parkour Kids her!

er holdet fyldt op?

Brug knappen nedenfor til at tilmelde ventelisten. Udfyld Nørrebro venteliste i emnefeltet og husk af indsende navn og alder på barnet der ønskes opskrevet på listen.

 

PARKOURTØJ til børn

Parkour kan trænes i det meste tøj, der tillader god bevægelig og som passer til forholdende. Vi tilbyder dog en række produkter i børnestørrelser der kan ses i vores shop.


Købsbetingelser

Alle tilmeldinger er bindende og kan ikke refunderes indenfor 7 dage før første træning i den givne periode.

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti - hvis du ikke er tilfreds skal du sende os en email på events@streetmovement.dk, der forklarer og så refunderer vi det fulde beløb.

Hvis en træning må aflyses sender vi straks en email og hvis muligt også sms notifikation og det tilsvarende beløb refunderes.

 

Purchase policy

All sign-ups are final and non refundable 7 days before the first class of the give period. 

We offer a satisfaction guarantee - If you're not satisfied with the coaching send us an e-mail telling us why and we will make sure that you get the full amount refunded!

In case a class is canceled an e-mail, and if possible also sms, notification will be sent out and the full amount will be refunded.