Heldags workshop i OCR-relevante parkourteknikker

I denne periode ruller vi både et kursus ud i Februar og Marts. Kurset ledes af vores mest erfarne instruktører, og indholdet er nøje udvalgt og afprøvet med fokus på, at forbedrer de tekniske bevægelser og elementer som er forbundet med OCR. Kurset består af 2 træningspas på dagen med praktisk og teoretisk viden.

 

Parkour & OCR

Parkour er en bevægelsesdisciplin der, ligesom OCR, arbejder med at overkomme forskellige mentale og fysiske forhindringer med fokus på effektivitet, fart og kreativitet.

Modsat OCR, handler pakour ikke "bare" om at kunne forcere forhindringerne, for at nå en målstreg hurtigst muligt. Det handler om hele tiden at forfine bevægelserne, og bevæge sig mere præcist, hurtigere, højere og længere, for dermed at kunne udfolde mulighederne og potentialet. Derfor bruger parkour-udøvere meget energi på processen, og på at nørde detaljerne i den enkelte teknik. På den måde lykkes det at gøre bevægelserne, og sammenkædningen heraf, så effektiv og flydende som muligt.

Dette har vi i Street Movement beskæftiget os med i +10 år og har derfor en stor indsigt i videreformidling af relevante teknikker, principper og træningsmetoder. Vores erfaring viser, at netop dette teknisk dybere niveau, har stor værdi for OCR atleter.
 

De praktiske detaljer

Mødested
Game Streetmekka, Lille Hal
Enghavevej 82D
2450 KBH SV
(m. forbehold for evt. ændring)

28. April
10:00-15:30 (inklusiv frokostpause)

INDHOLDET

Der vil være fokus på parkourteknikker, som har direkte overførselsværdi til OCR:

  • Wall-Runs (ifm. Big Wall m.m.)
  • Brachiation - arm- og skulderarbejde ifm. swing- og armgangs teknik (Monkeybar/Flying monkey mm.)
  • Fodplacering og Tic-tacs (fx. “Ninja jump” fra Toughest).
  • Climb ups, og muscle ups på mure (og f.eks. "Salmon ladder").
  • Vaults - effektiv passage af forhindringer.

Derudover kommer vi til at arbejde med andre, og mere grundlæggende færdigheder:

  • Risikohåndtering og relationen til frygt
  • Avanceret balance-arbejde - også under stress!
  • Fokus og præcision
  • Traversering og klatreteknik
OCR x Parkour Phase II Workshop
Quick View
OCR x Parkour Phase II Workshop
540.00
Quantity:
Add to cart

Inkluderet i prisen

Ud over dagsworkshoppen, får alle tilmeldte også et tre-turs klippekort, som kan bruges til vores faste udendørstræninger onsdag 17:30-19:00, Parkour Seasons eller vores månedlige event, Exploring the City

Man behøver ikke tilmelde sig disse events, men kan blot møde op. Dog ser vi meget gerne, at instruktøren får besked inden, så vedkommende kan justere træningen derefter.

Klik på billedet for at læse mere om Seasons

Klik på billedet for at læse mere om Seasons

Instruktører

Oliver
Thorpe

Oliver har deltaget i Ninja Warrior i Danmark hvor hans parkour teknikker har givet gode resultater.

Olivers parkour niveau absolut blandt den internationale elite.

Peter
Mollerup

Peter har i en længere periode beskæftiget sig med mulighederne ved at træne OCR-løbere i basale parkourteknikker for at forbedrer deres performance og målbare resultater.


Vores Research

Vores tests af konceptet viser en klar forbedring og teknisk forståelse, hos alle de indvolverede OCR-atleter. Alle OCR udøvere, uanset niveau, kan få et positivt udbytte ud af, at supplere deres træning med at gå i dybden med de basale parkourteknikker.

Vi har over 10 års erfaring med parkour som bevægelsesdisciplin og vil i dette projekt dele ud af vores viden og erfaringer omkring vores bevægelsesform, og hvordan den praktiske applikation af parkour, kan øge performance-niveauet ifm. obstacle course racing.

Se en række af de teknikker, som vi kommer til at arbejde med i forløbet.