Parkour-hold på Østerbro for de 10-12-årige & 13-15-årige

Parkour er en fysisk træningsform, der tager udgangspunkt i en stræben efter fysisk behændighed og mentalt overskud.

I træningen udvikler vi koordinationsevne, mobilitet, balance og styrke - det kommer til udtryk ved kraftfulde velkoordinerede bevægelser. Ud over de fysiske kvaliteter arbejder vi med mentale redskaber, så vi udvikler os til stærke kreative individer. Frem for alt handler træningen dog om bevægelsesglæde, fællesskab og gode oplevelser med at være aktiv i byens rum.

Både begyndere og øvede kan være med, men det er vigtig at bemærke at holdet ALTID træner udenfor. Derfor holder vi øje med vejrudsigten og tager regntøj med hvis det drypper. Indholdet og pædagogikken er baseret på 9 års erfaring med undervisning af børn og unge i alt slags vejr og vi tilrettelægger efter forholdene og garanterer god sikker læring i alle forhold.

Der tilmeldes og betales for fire uger af gangen, det er ikke et krav at man tilmelder hele perioden. Vi har en en tilfredshedsgaranti - mere om den og vores købsvilkår i bunden af siden. Umiddelbart herunder findes alle de faktuelle informationer og derudover modtager vi gerne spørgsmål på martin@streetmovement.dk.


Datoer

4. - 25. jan 2016
8. - 29. feb 2016

Træner

Martin Kallesøe 
- Tlf: +45 5120 6038

TIdspunkt

Mandage kl 15.30 - 17.00
(1t 30min pr. gang)

Lokation

Gunnar nu Hansens Plads 7
2100 Østerbro

Aldersgrænse

10 - 12 år + 13 - 15år
- grupperne træner sammen i januar og februar. Info om de flg. perioder kommer senere.

Mødested

På fortovet ved Idrætshuset

Pris

DKK 290,-  

Prisen er pr. 4 uger / 4 træninger.
Se købsbetingelser nederst på siden.

Kort

 

Parkour kan trænes i det meste beklædning, der tillader god bevægelig og der passer til forholdende. Vi tilbyder dog salg af parkourtøj i voksen- og børnestørelser.


Købsbetingelser

Alle tilmeldinger er bindende og kan ikke refunderes indenfor 7 dage før første træning i den givne periode.

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti - hvis du ikke er tilfreds skal du sende os en email på events@streetmovement.dk, der forklarer og så refunderer vi det fulde beløb.

Hvis en træning må aflyses sender vi straks en email og hvis muligt også sms notifikation og det tilsvarende beløb refunderes.

 

Purchase policy

All sign-ups are final and non refundable 7 days before the first class of the give period. 

We offer a satisfaction guarantee - If you're not satisfied with the coaching send us an e-mail telling us why and we will make sure that you get the full amount refunded!

In case a class is canceled an e-mail, and if possible also sms, notification will be sent out and the full amount will be refunded.