Udstyr & Redskaber

Vi sætter pris på at lave skræddersyede løsninger til vores kunder, når det kommer til parkour. Dette gør vi for at skabe de produkter der netop passer til de enkelte brugeres behov. Når det er sagt, har vi et lille udvalg af basale parkour-redskaber der kan udvide mulighederne i din træning. Redskaberne kan stå alene, men skaber størst værdi hvis de benyttes i synergi med andre objekter.

Vi designer, tester og producerer alting selv for at sikrer at kvaliteten er i top!

Alt vores design følger den europæiske sikkerhedsstandard EN 16899.

Se vores færdige løsningen på stativer og plinte herunder


Parkour
stativer

Railset #2 (MINI) 

- mini version. Nem at håndtere - god til børn!

Dimensioner (H x L x B): 180 x 240 x 360 cm

Rør diameter: 1-1/2" (48.3mm)

Vægt: Appr. 133kg

 

Railset #3 (SMALL) 

- lille størrelse. Nem at håndtere. God til mindrer grupper.

Dimensioner (H x L x B): 225 x 324 x 200 cm

Rør diameter: 1-1/2" (48.3mm)

Vægt:: Appr. 155kg

 

Railset #4(MEDIUM)

- medium størrelse.
- lidt større end de to andre stativer hvilket giver flere muligheder.

Dimensioner (H x L x B):230 x 460 x 205 cm

Rør diameter: 5/4" (42.4mm)

Vægt: Appr. 200kg


PARKOUR
VAULT BOXES

CROSS BOX

- den nye generation indenfor parkour vault boxes!

Dimensioner (H x L x B):

Small box: 43 x 240 x 20 cm
Medium box: 63 x 140 x 20 cm
Large box: 83 x 120 x 20 cm

Vægt: ca. 110kg total

Box Set

- 3 forskellige størrelser af kasser + mulighed for tilkøb af en transportvogn. 

Dimensioner (H x L x B):

Small box: 50 x 85 x 57 cm
Medium box: 70 x 115 x 67 cm
Large box: 90 x 145 x 77 cm

Vægt: ca. 23kg / 38kg / 58kg

 


OM
gør-det-selv
løsninger

Du kan selvfølgelig gøre-det-selv - men gør det med stor forsigtighed!

Hvis denne stativløsning ser bekendt ud, så er det formentlig fordi du har set den på billeder, eller trænet på en et sted engang. Denne løsning er blevet bygget igen og igen, og bliver anvendt verden over.

Vi byggede dette stativ for meget længe siden, og har brugt det i årevis… Det er egentlig meget enkelt, men tilbyder mere eller mindre enhver type parkour-bevægelser med rails som man kan har behov for. Det har tjent os trofast, givet os rigtig mange gode stunder, og har været prototypen, prøve-kaninen og blueprint’et for en lang række nyere idéer - nogle af hvilke er blevet forfinede og videreudviklet til andre produkter som vi sælger den dag i dag.

Althvad du behøver for denne type stativ, er hyldevarer som kan købes af enhver - du behøver ingen professionelle design eller produktionsfærdigheder! Alle detaljer er identiske med den allerførste version vi lavede, men du er naturligvis velkommen til at eksperimentere med længde og placering af rails - brug din kreativitet!

Dette er en gør-det-selv løsning. Komponenterne er ikke designet til parkour og den type af høj belastning og gentagne stød, som parkour-udøvere ind imellem er i stand til at påføre et objekt. Komponenterne kræver meget vedligehold - efterspænding af skruer, kontrol af revner, sprækker, slidtage og andre fejl, som kræver løbende udskiftning af dele osv. Derfor er det vigtigt at understrege at:

Enhver gør-det-selv løsning, inkl. vores som fremgør af denne guide, kun bør benyttes af kompetente personer under kontrollerede forhold!

Med ‘kompetent personer’ mener vi nogen som ved hvordan man generelt håndterer værktøj, og hvad man specifikt skal være opmærksom på omkring de pågældende komponenter - og gør det grundigt og ofte! Der er aldrig en fuldstændig garanti for at strukturen ikke fejler eller andre uønskede forhold kan opstå. Udvist venligst allerstørste forsigtighed!

Brugen af denne guide foregår på egen risiko - Street Movement kan på ingen måde stilles til ansvar.