UDDANNELSE for trænere og andre undervisere

Vores kursus og uddannelsesforløb er der hvor vi har mulighed for, at give dig, som deltager, en 1-til-1 oplevelser med de essentille begreber og metoder, som vi selv har stor glæde af og erfaring med, i vores hverdag som undervisere og formidlere af parkour som disciplin.

Man bliver som bekendt ikke en dygtig underviser udelukkende af at tage på kursus. Man må øve sig i at anvende de værktøjer, som man er blevet præsenteret for, og undersøge hvordan disse værktøjer fungerer i praksis. Forskellige værktøjer fungerer desuden forskelligt afhængig af den enkelte situation, og forskelligt fra person til person. Derfor skræddersyer vi efter kurset sammen et individuelt forløb, med henblik på at forfine og forbedre både stærke og svage sider hos den enkelte. Vi aftaler desuden løbende vejledning og evaluering i varierende form, afhængig af den enkeltes behov!

dybdegående og fremtidssikret

For at give de enkelte deltagere den altafgørende tid til at øve sig, er der, efter det indledende intensive kursus, indlagt en fordybelsesperiode med selvstudie på normalt min. 3-6 mdr. afhængig afhængig af den enkeltes niveau og behov.
Der er intet krav til hvornår deltageren senest vælger at gennemføre sin evaluring - mere tid er normalt lig med mere fordybelse. Som en del af vejledningsprocessen vil vi komme med anbefalinger ift. om vi vurderer at den enkelte er klar til evaluering. Der vil være mulighed for evaluering ca. 4 gange årligt.  

 


The PK Toolbox - Underviseruddannelse
Parkourundervisningen som håndværk

29. - 1. Nov-Dec

FORLØBS-opstart  |  Location: TBD

OM FORLØBET:

  • Vejledning og introduktion før opstart.

  • 3 dages intensivt kursus.

  • Individuel vejledning efter kursus, inkl. skræddersyet trænings- og evalueringsforløb.

  • Forventet endelig evaluering tidligst forår 2020.

  • Bogen Parkour & L’art du Déplacement - fra filosofi til praksis. En undervisers guide til et unikt bevægelsesfænomen.

  • Fysisk bevis for gennemførelse af forløb (diplom).

  • PLUS: 10-turs klippekort til vores Parkour Seasons og Exploring the City events inkl.

PKToolbox_Nov19.png

Parkour Instruktør-uddannelse - pris for foløbet: 6.995,-
(mulighed for rate-betaling)


Parkour Seasons
UGENTLIGE SESSIONS - DROP-IN Style

ONSDAGe
17.30

KØBENHAVN - Gratis for aktive 'TOOLBox' kursister*

Parkour Seasons er vores udendørs hold som rummer både dig der er helt ny i parkourverdenen, samt de mere øvede. 

Vi tager parkour tilbage til rødderne og hver træning er derfor på udvalgte spots i København. Lokationen offentliggøres på vores facebookgruppe, Parkour Seasons, senest dagen før.

Vi træner ude hele året!

Læs mere om eventet under menupunktet Classes & Events > Parkour Seasons


EXPLORING THE CITY
MÅNEDLIGE EVENTS - DROP-IN Style

LØRDAGE
11.30

KØBENHAVN & OMEGN - Gratis for aktive 'TOOLBox" kursister*

Dette event er en kærkommen mulighed, til at komme op af sofaen og genopdage byens rum, og alle dens skjulte skatte og muligheder igennem parkour.

Disse events afvikles én gang om måneden, altid om lørdagen. Læs mere info om månedens aktuelle event via menupunktet Classes & Events > Exploring the City

 

*) Alle kursister som starter uddannelsesprocessen på The Toolbox forløbet, tildeles automatisk et klippekort som giver gratis deltagelse i op til 10 af vores events Parkour Seasons og/eller Exploring the City. Dette er en glimrende mulighed for kursisterne, for at komme ud og opleve og lære af erfarne  undervisere, og prøve nogle af deres værktøjer og færdigheder af, i en helt autentisk læringssituation!

Idet deltagelse for kursister er gratis ved disse events, kræves der ikke tilmelding som sådan. Vi beder dog kursisterne tage kontakt til os inden, så vi kan give instruktøren besked om hvem der kommer!

På forhånd tak og vi glæder os til at se jer!