Street Camp’en er årets store Street Movement-begivenhed hvis du er mellem 13-17 år gammel. Vi har siden 2008 afholdt Street Camp for unge på Gerlev Idrætshøjskole og mere end 330 unge har sammenlagt været med når vi tæller årene sammen.

Street Camp er tre dage med masser af parkour og gode sjove aktiviteter i perfekte rammer på Gerlev Idrætshøjskole, hvor også den berømte Gerlev Parkour Park ligger. 


Street Camp
2019

17. - 19. maj

Gerlev Idrætshøjskole

OM CAMP’EN:

  • Fantastiske faciliteter

  • Landets bedste instruktører

  • Gode venner - gamle og nye - med International deltagelse

  • Struktureret undervisning samt frie træninger og foredrag

  • God mad og sunde snacks

  • Overnatning og masser af hygge

Street Camp 19
2,495.00
Quantity:
Add SC19 sign-up to cart

Hvad sker der på campen?

Du får både undervisning af professionelle instruktører, og frie træninger hvor vi træner sammen og lærer af hinanden - det er vigtigt. Der er tre solide og lækre måltider hver dag, samt sunde snacks imellem træningerne. Vi arrangerer aktiviteter om aftenerne, hvor det er hygge, sjov og nye venner, der er i centrum. Der er vanen tro også et foredrag, hvor du kan blive klogere på et aktuelt emne - tidligere har vi haft emner som: "Kost, søvn og det sunde liv", "En verdensomrejse med Parkour" og "Parkour Designs".

Alle undervisere er professionelle parkour coaches, der er vant til at arbejde med unge på alle niveauer. Vi ved hvor forskellige de unge i målgruppen er og vi har fokus på at alle bliver inkluderet og udfordret tilpas og på de rigtige tidspunkter. Hvis du eller dine forældre har spørgsmål til Street Camp vil vi meget gerne høre fra jer på: events@streetmovement.dk og/eller martin@streetmovement.dk.


Street Camp 18 video

Video fra sidste 2018 camp.

Vi glæder os til at lave endnu en fantastisk camp i 2019 med både nye og kendte ansigter!

Optagelser og redigering: Bertram Bertelsen


Det fulde beløb refunderes frem til d. 2/5 2019.

Fra d. 10/4 frem til d. 2/5 - 16/5 2019 (2 uger før Street Camp start) er det muligt at få refundere 50% af beløbet.

Efter d. 16/5 2019 kan betalingen ikke refunderes.

Videresalg af billet til 3. part er muligt, såfremt Street Movement har modtaget en mail på events@streetmovement.dk, med information om salget. Ved videresalg tillægges et administrationsgebyr på DKK 100,-