Street camp 2018

English: Foreign participants are welcome! Please email us at events@streetmovement.dk.

Street Camp’en er årets store Street Movement-begivenhed hvis du er mellem 13-17 år gammel. Vi har siden 2008 afholdt Street Camp for unge på Gerlev Idrætshøjskole og mere end 330 unge har sammenlagt været med når vi tæller årene sammen. Street Camp er tre dage med masser af parkour og gode sjove aktiviteter i perfekte rammer på Gerlev Idrætshøjskole, hvor også den berømte Gerlev Parkour Park ligger. 


Hvad sker der på campen?

Du får både undervisning af professionelle instruktører, og frie træninger hvor vi træner sammen og lærer af hinanden - det er vigtigt. Der er tre solide og lækre måltider hver dag, samt sunde snacks imellem træningerne. Vi arrangerer aktiviteter om aftenerne, hvor det er hygge, sjov og nye venner, der er i centrum. Der er vanen tro også et foredrag, hvor du kan blive klogere på et aktuelt emne - tidligere har vi haft emner som: "Kost, søvn og det sunde liv", "En verdensomrejse med Parkour" og "Parkour Designs".

Alle undervisere er professionelle parkour coaches, der er vant til at arbejde med unge på alle niveauer. Vi ved hvor forskellige de unge i målgruppen er og vi har fokus på at alle bliver inkluderet og udfordret tilpas og på de rigtige tidspunkter. Hvis du eller dine forældre har spørgsmål til Street Camp vil vi meget gerne høre fra jer på: events@streetmovement.dk og/eller martin@streetmovement.dk.


Tid og sted

10. maj kl 13.00 til 12. maj kl 17.00

Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 

Pris for Camp'en

DKK 2.350,-
Grupper på fem eller flere kan opnå mængderabat - kontakt os for at høre mere.

Prisen inkluderer alle aktiviteter, overnatninger og forplejning under campen. Øvrige betingelser findes nederst på siden. Spørgsmål er desuden meget velkomne på events@streetmovement.dk.

Street Camp 2018
2,350.00
Quantity:
Sign up for SC 18 now!

Street Camp 17 video

Video fra sidste års camp, hvor Martin Kallesøe, Julius Hjernø Gabriel Harangi og Gareth Whittaker stod for campen. 

Vi glæder os til at lave endnu en fantastisk camp i 2018 med både nye og kendte ansigter!

Optagelser og redigering: Rumle Kjaer


Det fulde beløb refunderes frem til d. 10/4, 2018.

Fra d. 10/4 frem til d. 26/4 2015 (2 uger før Street Camp start) er det muligt at få refundere 50% af beløbet.

Efter d. 26/4 2015 kan betalingen ikke refunderes.

Videresalg af billet til 3. part er muligt, såfremt Street Movement har modtaget en mail på events@streetmovement.dk, med information om salget. Ved videresalg tillægges et administrationsgebyr på DKK 50,-